Nu är .se domäner billigast hos oss

Publicerat den 1 mars, 2013 11:08 av Jonathan. Lagrat i Domännamn

.se domän 45 krFr o m idag, den 1/3 2013, inför vi ett nytt pris på registrering av .se domäner. 1 års registrering av en .se domän kostar nu 45 kr + moms. Det är inget tillfälligt pris, utan vårt nya ordinarie pris för .se registreringar.

Förra månaden lanserade vi en domänhanterare hos oss. I domänhanteringen kan man fritt peka ett obegränsat antal domäner och subdomäner samt få riktig e-post till sina domännamn. Allt genom ett enkelt webbgränssnitt.

Vår domänhantering har uppskattas väldigt, både av nya och befintliga kunder. Vi vill nu att fler ska få upp ögonen för denna tjänst. Det är därför som vi introducerar det lägsta priset på .se domäner i Sverige (och världen).

Vi begränsar inte antalet .se domäner som man kan registrera till detta låga pris hos oss. Ju fler, desto bättre. Vårt ordinarie pris för förnyelser av .se domäner kvarstår likaså (en förnyelse kostar endast 90 kr + moms/år).

Här finns all information om våra domänpriser: Domäner & priser hos FS Data

Så passa på och registrera världens billigaste .se domäner hos oss.

Med ett domännamn hos oss så får ni kostnadsfritt tillgång till vår nya domänhantering. Bland våra medarbetare märks några av de främsta experterna i domänbranschen. FS Data var ett av de första företagen att erbjuda registreringar av .se domäner och vi är fortfarande en, av ett fåtal, svenska ICANN-ackrediterade registrarer.

Hos oss är domäner inte bara billiga utan även enkelt, säkert och skickligt hanterade.

Share on Facebook63Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Liknande inlägg:

 • Stig Jensen

  äntligen 🙂 har bara väntat på en ursäkt att lämna loopia som domänhanterare… grattis!

 • Karl

  Skitsnack finns mycket billigare alternativ.

  • sulo

   Oss veterligen är vårt nya pris för registreringar av .se domäner, 45 kr + moms, det lägsta ordinarie priset på marknaden. Då har vi kontrollerat priset hos i princip alla .SE registrarer. Det har funnits och kommer säkert att fortsätta finnas registrarer som kör olika priskampanjer, men vårt pris är som sagt konstant.

  • Om det skulle vara så, varför inte visa det då?

 • Bosse med huvudet på skaft

  Stig Jensen, jag hoppas du inser att detta bara gäller nyregistrerigar och att fsdata är fula nog att ange priserna ex moms. År 2 är fsdata inte ens topp 10 i landet när det kommer till .se-priser.

  • sulo

   Vi har historiskt sett alltid angivit våra priser exkl. moms. Det är inget vi försöker vara ”fula” med, utan något som vi är väldigt tydliga med. Vårt nya ordinarie pris för registrering av en .se domän är 56 kr inkl. moms.

   Även om vår ordinarie förnyelseavgift inte är den lägsta i landet så tar det några år av förnyelser innan en .se domän blir dyrare hos oss än hos de allra billigaste. Vi hoppas att man under denna tid har hunnit inse att det kan vara värt några kronor extra för det mervärde vi erbjuder med domännamn hos oss, både i form av vår domänhantering och vår domänexpertis.

   • Klas Mattsson

    Plus att även om man inte gör det är ju byte kostnadsfritt när det gäller .se.

    • sulo

     Helt rätt. Vi tvingar ingen att stanna kvar som kund hos oss.

  • Daniel

   Vadå ”fula” – det står ju +moms? Hade det inte stått det så hade det varit ”fult” (för då hade de inte följt lagen). Annars ser jag inget problem i man t.ex skriver 45 kr +moms.

 • Daniel

  Vad alla gnäller, det rör sig om småsummor egentligen.
  Och ordinarie pris för en .SE domän per år är ca 90 – 100 kr.

  • Joa

   Det beror på hur många hundra domännamn man hanterar.

   • Daniel

    Förvisso, men nu handlar det inte om X antal domäner. Och det blir ju om man nu vill ha fler domäner en merkostnad oavsett topdomän.

    • Joa

     För vem handlar det inte om x antal? För dig? Mig händer det att jag registrerar många namn. En del använder SEdirekt. De tar 204kr+moms för nyregistrering. Registrerar jag 100 domännamn kostar det 20400kr där medan FSdata tar 4500kr, en skillnad på nästan 16000+moms. Även om jag använder en registrar som tar 90kr så är det dubbla summan. Om det är småsummor för dig så får det stå för dig.

     • Daniel

      Du verkar se det här lite skevt.
      När en prisuppgift anges för .SE domän så är det ju sällan de anges i fler antal. Det är ju också oftast självklart att det blir dyrare ju mer domäner du anskaffar om du inte har någon deal eller avtal av något slag. Jag ser inte till mängden, jag ser till det enskilda priset och det är det som anges. För närvarande och nu när kostnaden är 45 kr/ .SE domän så ser jag den kostnaden som ett mer än överkomligt pris.

      Gällande kostnadsexemplet du ger, så vet jag inte hur du tänkte där?
      Utifrån den beskrivningen så har FS data det bästa priset (45kr) medan SEdirekt är bra mycket dyrare både utan och med moms, dvs 204kr respektive 255kr. Så jämfört med SEdirekt:s 20 400kr exkl. moms så är FS Data:s 4 500kr exkl moms för 100 domäner småsummor

      -Vore intressant var någonstans du kan köpa .SE domäner för under 45kr.

     • Joa

      Du skriver ”Vad alla gnäller, det rör sig om småsummor egentligen. ” FSdata har ungefär halva priset eller ännu billigare för nyregistreringar jämfört med större delen av marknaden. Man tjänar mycket pengar om man som jag hanterar många domännamn och därav min kommentar då jag inte håller med dig om att det är ”småsummor”. Vad är skevt med det? Det är klart att äger du bara en domän så spelar kanske inte 45kr första året någon roll mot en annan registrar som tar 90kr, i det fallet blir det en ”småsumma”.

     • Daniel

      45 kronor/per domän är ju otroligt billigt oavsett. Däremot om du tar 45 kronor och gångrar det med x antal domäner skulle det ju givetvis kunna bli en dyr historia, inga konstigheter alls så är det med allt. Där är vi troligen på samma bana?
      Men det som jag reagerade på och som jag tycker är något skevt.., är att du jämför med en annan leverantör som är dyrare, ex. 45kr (FS Data) och gentemot 90 kr (Någon annan).

     • Joa

      Haha, möjligt att vi tycker samma sak men uttrycker oss helt olika. I ditt första inlägg jämför ju du själv med ett ”ordinarie pris”, 90-100kr (någon annan). Dvs en skillnad på drygt 100%, eller 45-55kr per domän. Köper man EN domän är både 45kr och 90 kr en småsumma enligt mig, där håller jag alltså med dig. Men i min första kommentar som jag skriver framför jag åsikten att om man hanterar många namn blir SKILLNADEN inte längre en småsumma. Med andra ord menar jag att för den som äger EN domän är det precis som du skriver fånigt att ”gnälla”, femtilappen i skillnad är en småsumma! Men för den som äger några hundra domäner blir skillnaden väldigt stor, då tjänar man stora summor på att köpa domännamnen på FS Data.

     • Daniel

      Nja, jag jämför ju inte direkt. Jag nämner att ett normalt pris för en .SE domän
      är ca eller omkring 100kr/år. I Detta fall är dock ”ordinarie pris” FS Data:s tidigare pris.
      Men nu har vi ju det klart att jag ser på avgift per domän och du med fler till antalet.., fine.
      Dock är en kostnad alltid en avgift, stor som liten….. Nu gör vi kvällen och tar fredag i morgon så glömmer vi vår ”missuppfattning”…

 • Nicko

  Vad är email bas paketet för nåt? Ingår det ett email konto då?