Nu är .se domäner billigast hos oss

Publicerat den 1 mars, 2013 11:08 av Jonathan. Lagrat i Domännamn

.se domän 45 krFr o m idag, den 1/3 2013, inför vi ett nytt pris på registrering av .se domäner. 1 års registrering av en .se domän kostar nu 45 kr + moms. Det är inget tillfälligt pris, utan vårt nya ordinarie pris för .se registreringar.

Förra månaden lanserade vi en domänhanterare hos oss. I domänhanteringen kan man fritt peka ett obegränsat antal domäner och subdomäner samt få riktig e-post till sina domännamn. Allt genom ett enkelt webbgränssnitt.

Vår domänhantering har uppskattas väldigt, både av nya och befintliga kunder. Vi vill nu att fler ska få upp ögonen för denna tjänst. Det är därför som vi introducerar det lägsta priset på .se domäner i Sverige (och världen).

Vi begränsar inte antalet .se domäner som man kan registrera till detta låga pris hos oss. Ju fler, desto bättre. Vårt ordinarie pris för förnyelser av .se domäner kvarstår likaså (en förnyelse kostar endast 90 kr + moms/år).

Här finns all information om våra domänpriser: Domäner & priser hos FS Data

Så passa på och registrera världens billigaste .se domäner hos oss.

Med ett domännamn hos oss så får ni kostnadsfritt tillgång till vår nya domänhantering. Bland våra medarbetare märks några av de främsta experterna i domänbranschen. FS Data var ett av de första företagen att erbjuda registreringar av .se domäner och vi är fortfarande en, av ett fåtal, svenska ICANN-ackrediterade registrarer.

Hos oss är domäner inte bara billiga utan även enkelt, säkert och skickligt hanterade.

Share on Facebook66Tweet about this on Twitter12Share on Google+0Email this to someone

Liknande inlägg:

 • Stig Jensen

  äntligen :) har bara väntat på en ursäkt att lämna loopia som domänhanterare… grattis!

 • Karl

  Skitsnack finns mycket billigare alternativ.

  • sulo

   Oss veterligen är vårt nya pris för registreringar av .se domäner, 45 kr + moms, det lägsta ordinarie priset på marknaden. Då har vi kontrollerat priset hos i princip alla .SE registrarer. Det har funnits och kommer säkert att fortsätta finnas registrarer som kör olika priskampanjer, men vårt pris är som sagt konstant.

  • http://twitter.com/Eyesx Mattias Tengblad

   Om det skulle vara så, varför inte visa det då?

 • Bosse med huvudet på skaft

  Stig Jensen, jag hoppas du inser att detta bara gäller nyregistrerigar och att fsdata är fula nog att ange priserna ex moms. År 2 är fsdata inte ens topp 10 i landet när det kommer till .se-priser.

  • sulo

   Vi har historiskt sett alltid angivit våra priser exkl. moms. Det är inget vi försöker vara ”fula” med, utan något som vi är väldigt tydliga med. Vårt nya ordinarie pris för registrering av en .se domän är 56 kr inkl. moms.

   Även om vår ordinarie förnyelseavgift inte är den lägsta i landet så tar det några år av förnyelser innan en .se domän blir dyrare hos oss än hos de allra billigaste. Vi hoppas att man under denna tid har hunnit inse att det kan vara värt några kronor extra för det mervärde vi erbjuder med domännamn hos oss, både i form av vår domänhantering och vår domänexpertis.

   • Klas Mattsson

    Plus att även om man inte gör det är ju byte kostnadsfritt när det gäller .se.

    • sulo

     Helt rätt. Vi tvingar ingen att stanna kvar som kund hos oss.

  • Daniel

   Vadå ”fula” – det står ju +moms? Hade det inte stått det så hade det varit ”fult” (för då hade de inte följt lagen). Annars ser jag inget problem i man t.ex skriver 45 kr +moms.

 • Daniel

  Vad alla gnäller, det rör sig om småsummor egentligen.
  Och ordinarie pris för en .SE domän per år är ca 90 – 100 kr.

 • Nicko

  Vad är email bas paketet för nåt? Ingår det ett email konto då?