Domännamn

Domännamn, domän eller www-adress. Oavsett vad du kallar det så kan vi hantera det.

Är din domän ledig? Sök här:

FS Data registrerar och hanterar domännamn under ett stort antal olika toppdomäner. Vi är en ackrediterad registrar (återförsäljare) av .se, .nu och .eu domäner. Dessutom är vi en av få svenska ackrediterade registrarer till .com, .net och .org. Vi erbjuder även registrering av domännamn under de nordiska toppdomänerna .dk, .no och .fi.

Med domännamn hos oss ingår vår smidiga domänhantering, där man helt kostnadsfritt kan använda e-post till sina domäner och peka domäner och subdomäner till valfria adresser. Läs gärna mer om vår domänhantering.

Hos oss är dina domännamn trygga. Vårt egenutvecklade system hanterar automatiskt registreringar, ompekningar, överföringar och mycket mer. Tack vare detta kan vi även erbjuda domäner till väldigt låga priser. Utan att tumma på vår höga service och kvalité.

Med över 15 års erfarenhet är FS Data en av Sveriges främsta domänleverantörer. Vi har flera domänexperter hos oss, med lång och internationell erfarenhet av domänbranschen. Inga frågor om domännamn är för svåra för oss.

För information om de toppdomäner som vi erbjuder registrering under, läs mer under domäner & priser.

    fsdata_se_registrar        

Mer information om domännamn

Vill ni att vi ska kontakta er och berätta mer om denna tjänst? Fyll i detta formulär så återkommer vi inom kort:

Notera att vi inte har möjlighet att erbjuda kundtjänst via detta formulär. Kontakta istället vår kundtjänst direkt.