Serverbackup

Serverbackup hos FS DataEn väl fungerande serverbackup är a och o. Att förlora dokument och filer på en vanlig dator kan vara jobbigt, men att förlora data på en server kan orsaka en riktig katastrof. Faktum är att företag, med ett flertal anställda, har gått under pga förlorad serverdata.

Vi förstår vikten av en riktigt bra serverbackup. Därför erbjuder vi våra kunder marknadens bästa backuplösning för servrar, Idera Server Backup (tidigare R1Soft).

Idera Server Backup är snabbt, skalbart, ordentligt testat, enkel att hantera och väldigt prisvärt. Vi använder själva denna lösning, för backup av våra egna servrar och tjänster.

Detta ingår i vår serverbackup:

Serverbackup
Fullständig backupJa
Inkrementell backupJa
Backup på blocknivåJa
Bare-metal backupJa
Multi-plattformsbackupJa
Backup av låsta filerJa
Backup av virtuella maskinerJa
Backup av databaserJa
Arkivering av backuperJa
Selektiv återställningJa
Krypterade backuperJa
Off-site backupJa
Priser
Idera Enterprise-klient95,00 kr/mån
Backuputrymme
100 GB62,00 kr/mån
250 GB125,00 kr/mån
500 GB250,00 kr/mån
1 TB500,00 kr/mån

Serverbackup beställs i samband med beställning av våra servertjänster (Välj ”Utökad serverbackup”). Den kan även beställas via vår kundtjänst. Serverbackup erbjuds även för servrar utanför våra serverhallar. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

FS Data är en Idera/R1Soft Elite Partner. Vi har på så sätt full kontroll och insyn i denna backuplösning samt direkt kontakt med Ideras tekniker och utvecklare. Vi har givetvis själva även god erfarenhet och kunskap om detta system. Tveka inte att kontakta oss om ni har mer avancerade frågor om denna backuplösning.

Mer information om serverbackup

Vill ni att vi ska kontakta er och berätta mer om denna tjänst? Fyll i detta formulär så återkommer vi inom kort:

Notera att vi inte har möjlighet att erbjuda kundtjänst via detta formulär. Kontakta istället vår kundtjänst direkt.